Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: Επιβεβαίωση θεμάτων απόδοσης σε παλαιότερα iPhone

*
Χρήστες του Reddit ανακάλυψαν πως η Apple επιβραδύνει τα παλιά iPhones που έχουν μπαταρίες χαμηλής χωρητικότητας. Πολλοί είναι οι χρήστες iPhone που έχουν παρατηρήσει μειώσεις απόδοσης των κινητών τους λόγω των ενημερώσεων του iOS, που πέφτουν ακόμα περισσότερο με την πάροδο του χρόνου. Η Apple θέλοντας να τοποθετηθεί στα συγκεκριμένα σχόλια και γενικά στα παράπονο των πελατών της ότι σκόπιμα μειώνει της απόδοση των παλαιοτέρων μοντέλων της προκειμένου να τους παροτρύνει να αγοράσουν νέες συσκευές, απάντησε πως θέλει να αντιμετωπίσει πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν από τις παλαιότερες μπαταρίες ιόντων λιθίου, που ίσως δημιουργήσουν απρόοπτες διακοπές.



Επειδή οι παλαιότερες μπαταρίες δεν είναι σε θέση να χειριστούν τη διάθεση του ρεύματος για τις νέες εφαρμογές, όπως τα νεότερα μοντέλα της εταιρείας με πιο αποδοτικές μπαταρίες και επεξεργαστές, διατρέχουν τον κίνδυνο να σβήσει η συσκευή ή να προκύψει κάποια βλάβη. Γι' αυτό το λόγο η εταιρεία προσπαθεί να αποφύγει τέτοια περιστατικά κάνοντας σωστότερη διαχείριση ενέργειας στις συσκευές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Efkar
    • Άμα έχεις iPhone 2-3 χρόνων και κατεβάζεις ενημερώσεις που αφορούν από iPhone X και πάνω Λογικό να προκύψουν θέματα τι γκρινιάζετε.ας προσέχατε τι ενημέρωση κατεβάζατε.
      Η Apple το πιο απλό που θα μπορούσε να κάνει και να λυθούν όλα τα προβλήματα είναι να δώσει τη δυνατότητα να γυρίζουμε τη συσκευή σε παλαιότερη έκδοση ios.

      • Volga
      • Τα μπερδεύεις λίγο...
        Το πρόβλημα δεν είναι ότι το update είναι βαρύ και καθυστερεί την συσκευή. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει κώδικας στο update που λέει ότι αν η μπαταρία σου είναι τόσων ετών μείωσε τα hz του επεξεργαστή.

        ..και καλά το κάνει για να κρατηθεί η αυτονομία. Το θέμα είναι ότι δεν το είπε ποτε. Δεν έδωσε επιλογή στο χρήστη να μην το δέχεται.

        Ετσι όπως το έκανε "εξαναγκαζε" έμμεσα τους κατόχους να πάρουν νέο τηλ.

*